Главная » Доска объявлений (274) ДОБАВИТЬ объявление

Хлебобулочные, кондитерские изделия [29] Овощи, фрукты, ягоды [18]
Морепродукты [29] Рыбная продукция [110]
Мясная продукция [17] Консервная продукция [34]
Молочная продукция [38] Соусы, специи [43]
Сухофрукты, орехи [15] Полуфабрикаты [24]
Сыпучие продукты [16] Напитки безалкогольные [8]
Разное [4]

Страницы: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »

Мускатний горіх мелений 10 г

Мускатник - це високе дерево пірамідальної форми з дуже густою кроною. Цвіте це дерево цілий рік ясно-жовтими ароматними квітками. Плід мускатника зовні нагадує абрикос, всередині якого знаходиться мускатний горіх. Правда, пряністю горіх, стає не відразу, а лише пройшовши спеціальну обробку. Мускат славиться витонченим, але сильним, проникаючим ароматом, тому при поводженні з ним краще дотримуватися помірності. Батьківщина цієї пряності - Молуккські острови та острови моря Банда. У культурі мускатний горіх вирощують в Індонезії, Індії, Шрі-Ланці, Гренаді і в Африці. 

Натураліст Пліній писав у своїх працях, що завдяки арабським купцям європейці довідалися про нього в 6 столітті. А вже в 12 на європейському континенті не було жодної країни, яка б не відчувала в ньому потреби. Причому використовували мускат не тільки в якості спеції, але і як освіжувач повітря. Кажуть, перед коронацією Генріха VI для дезінфекції й ароматизації на вулицях палили мускатний горіх і інші прянощі. 

Хімічний склад. Лікувальні властивості. 

Насіння містить до 15% ефірного масла, що складається на 80% з терпенів. У насіннєвому ядрі міститься жирне масло. У жирі виявлено отруйну речовину наркотичної дії, що відноситься до фенілпропановим дериватів. Вживання у великій кількості шкідливо, існують відомості, що вживання 3-4 подрібнених горіхів надає наркотичну дію. 

У мускатному горісі містяться кальцій, магній, фосфор, вітаміни А, B1, B2. Мускатний горіх також має вітрогінні, аналгетичні, антисептичні, спазмолітичні, стимулюючі, тонізуючі, знеболюючі, антиоксидантні властивості. Надмірне скупчення газів, втрата апетиту, хвороби печінки і навіть нетримання сечі - свідчення до регулярного вживання мускатного горіха в розумних кількостях. 

Смакові якості. Застосування. 

Аромат мускату слабо пряний, смак спочатку слабо-, а пізніше сильно пряний. Мускатний горіх використовують, головним чином, при приготуванні шоколадних виробів, різних солодощів, яблучних рулетів, фруктових тортів, компотів з груш, варення, печених яблук. Крім того, для ароматизації спиртних напоїв і коктейлів, що подаються перед їжею, а також пуншу, гарячого вина, глінтвейну, какао, молочних напоїв і навіть томатного соку. Додають мускатний горіх в супи, м'ясні бульйони, соуси (особливо в томатний), страви з рису, м'яса, овочів і риби, у картопляне пюре, у салати з гороху й овочів (у тому числі, з цвітної і брюссельської капусти, броколі та кабачків , шпинату, цибулі-порей, спаржі, гарбуза). 

Мускатний горіх закладають у страву перед закінченням теплової обробки, а в тісто - при замісі.

Специи | Просмотров: 234 | Дата: 05.03.2019 | Комментарии (0)

Лимонний перець 20 г

Приправа «Лимонний перець» ТМ «Эко» серії «Золоті рецепти» - це унікальна композиція з ретельно підібраних спецій та пряних коренів на основі перцю з цедрою лимону. Завдяки лимонній ноті ця суміш є прекрасною приправою до різних сортів риб, овочевого салату і страв з птиці.

Специи | Просмотров: 250 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Садовий фрешик

Мармелад на основі пектину у формі фруктів, обсипаних цукром, зі смаками: 
яблука, груші, абрикосу, малини. 

Склад: цукор-пісок, патока, пектин, ароматизатори харчові ідентичні 
натуральним «Яблуко», «Груша», «Абрикос», «Малина», кислота лимонна, барвники харчові, цитрат натрію. 

Термін придатності: 120 діб

Конфеты | Просмотров: 275 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Равіолі «Сонечко»

Равіолі «Сонечко» у картонній упаковці. 

20 шт. 500г

Мясные полуфабрикаты | Просмотров: 269 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Пельмені зі свининою та яловичиною

Зі свининою та яловичиною

Мясные полуфабрикаты | Просмотров: 265 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Торт Тирамису

Тирамису выпускается в расфасовке: 
Два прямоугольных торта весом 1,8-2,0 кг. 

ИНСТРУКЦИЯ ПО ХРАНЕНИЮ И РАЗМОРОЗКЕ 
ТОРТА «ТИРАМИСУ» 
Производство замороженных изделий основано на применении технологии шоковой заморозки. Готовое кондитерское изделие помещается в камеру шоковой заморозки и подвергается быстрому охлаждению: температура резко понижается от -18°С до -25°С. Шоковая заморозка обеспечивает уничтожение болезнетворных бактерий, что гарантирует безопасность продукта для потребителя. Без специальных добавок, продлевающих срок реализации, замороженная заготовка может храниться до 3 месяцев в морозильной камере при температуре -18°С. 

Правильная дефростация (разморозка) - залог качества! 

При работе с кондитерскими изделиями глубокой заморозки важно точно соблюдать правила хранения и дефростации. Мы рекомендуем два варианта разморозки: 

Размораживать изделия постепенно при температуре +2...+5°С (в обычном холодильнике) на протяжении 5-6 часов. 
Размораживать изделия в микроволновой печи в режиме дефростации (разморозки). 
Правильно размороженный готовый торт должен быть полностью мягким. 

Срок реализации размороженного торта в дальнейшем составляет два дня при условии хранения изделия в холодильнике и вкусовые качества его полностью сохраняются. 

Работа с кондитерскими изделиями глубокой заморозки имеет ряд важных преимуществ: 

мы получаем изделия с высокими вкусовыми характеристиками стабильного качества 
в заведении отпадает проблема издержек, связанная с короткими сроками хранения и реализации кондитерских изделий 
возможность держать в морозильной камере запас продукции на некоторый период упрощает каждодневное планирование ассортимента 
«Заморозка» не только не выдает себя внешним видом, но абсолютно идентична свежим аналогам по вкусовым характеристикам. 

Мы желаем Вам хороших продаж, благодарных клиентов и… 

ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!

Торты | Просмотров: 247 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Мороженое на молочной основе Страчателла

сливочное мороженое с добавлением крошки из изысканного шоколада, который подчеркивает вкус молока

Мороженое | Просмотров: 265 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Фисташковое

мороженое, еще один превосходный рецепт от нашего Маэстро

Мороженое | Просмотров: 273 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Капучино

мороженое, еще один превосходный рецепт от нашего Маэстро

Мороженое | Просмотров: 257 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)

Мороженое на фруктовой основе Клубника

сорбет, который содержит 54 % натуральной клубники

Мороженое | Просмотров: 264 | Дата: 13.01.2019 | Комментарии (0)


Страницы: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »
uCoz